Fegyveres rablás Komáromban

A rendőrség eljárást folytat az ellen az ismeretlen férfival szemben, aki Komáromban fegyveresen rabolt ki egy dohányboltot.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt az ellen a férfi ellen, aki fegyverrel rabolt ki egy komáromi dohányboltot.

A nyomozás adati szerint az ismeretlen személy július 18-án 17 óra 26 perc körüli időben egy komáromi dohányboltba fegyverrel vagy annak utánzatával bement, és az ott tartózkodó alkalmazottól a napi bevételt követelte. Az eladó a bevételt átadta az elkövetőnek, aki ezt követően a komáromi Erzsébet híd irányába gyalogosan távozott.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített. A képen látható férfi 40 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, erős testalkatú. A cselekmény elkövetésekor sötét színű baseball sapkát, valamint sötét színű melegítőt viselt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képen látható személyt, vagy a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés elsősorban a 06/30/2986795 telefonszámon tehető, illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020