Szamba show mellett csobbanhatunk a Brigetio Gyógyfürdőben

Bűvészbemutató, gyerekkoncert és múzeumpedagógiai foglalkozás – egyebek közt ezekkel a programokkal készül július 20-án a Brigetio Gyógyfürdő, amely a hagyományos Csobbanó fesztivállal várja a kikapcsolódni vágyókat.

A korábbi évek hagyományát folytatva, idén nyáron is rengeteg programmal várja a fürdőzni és kikapcsolódni vágyókat a Brigetio Gyógyfürdő, amelynek munkatársai július 20-án 10 órától Csobbanó fesztivált rendeznek.

Radics Török Tímea elmondta, hogy színes programokkal készülnek az idei rendezvényre is.

A Klapka György Múzeum munkatársai múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, Komárom római múltjával és római kori fürdőkultúrájával kapcsolatos beszélgetésekre invitálják ezúttal a fürdőzőket. A kültéri úszómedencében a búvárkodás is kipróbálhatják az érdeklődők, de bűvészbemutató és KicsiÓriás koncert is szórakoztatja majd a legkisebbeket. A nap fénypontja azonban az Energia Positiva Szamba Show lesz” – tette hozzá a Brigetio marketingvezetője.

Kitért arra is, hogy a gyógyászati részleg munkatársai ingyenesen vércukorszint- és vérnyomásmérés mellett, meg is masszírozzák a jelentkezőket.

„Emellett idén már tizedik alkalommal találkozhatnak az amatőr strandröplabdások a fürdőben. 10 órakor kezdődik a verseny, amelyre 4+1 fős csapatok jelentkezését várjuk a jeay41@gmail.com e-mail címre” – emelte ki a fürdő marketingvezetője.
(komaromhirado.hu)

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020