Újabb bravúr – Felcsúton nyert a Komárom

Idegenben nyert vasárnap a Komárom VSE együttese, amely a Puskás Akadémia FC II. csapatát győzte le 2-0 arányban. Bozsik Péter elégedett az eredménnyel, de az alakulat játékán kell még javítani.

Felcsútra a Puskás Akadémia FC II. csapatához látogatott vasárnap az újonc NB III-as Komárom VSE gárdája, amely legutóbb a Pénzügyőr SE együttesét fektette két vállra hazai környezetben. A vasárnap délelőtti találkozón a hazaiak kezdtek jobban, magabiztosan járatták a labdát és jól helyezkedtek, helyzetig azonban nem jutottak el. A komáromiak viszonylag hamar, már a 9. percben egy pontrúgásból Tóth Patriknak köszönhetően megszerezték a vezetést, amelyet a 43. percben sikerült megduplázniuk Tóth Imre révén szintén egy pontrúgás után. A második félidőben nem változott a forgatókönyv, többet birtokolták a felcsútiak a labdát, de gól egyik fél részéről sem született, így a 2-0-s félidei eredmény lett egyben a végeredmény is.

Bozsik Péter a komáromiak vezetőedzője elismerően nyilatkozott csapatáról a találkozó után, hiszen idegenből hoztak el három értékes pontot.

„Nehéz ellenfél ellen léptünk pályára, hiszen a listavezetővel korábban döntetlent játszottak a fiatalok, azonban a két pontrúgásunknak és a jó védekezésünknek köszönhetően sikerült győznünk és begyűjtenünk a három pontot. Talán, ha a megszerzett labdákat jobban megbecsüljük, nagyobb gólaránnyal is nyerhettünk volna, de sokszor voltunk pontatlanok a kontratámadásoknál” – fogalmazott a tréner.

„Ez az a mérkőzés volt, ahol az ellenfél futballozott többet, de mi nyertünk. Nagyon sokszor fordítva volt eddig, hogy hiába birtokoltuk nagyobb százalékban a labdát, nem tudtunk pontot szerezni. Most ez megfordult. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel, de azért a játékunkon kell még javítani” – emelte ki a tréner.

(komaromhirado.hu)

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020