Hazai környezetben fogadta vasárnap a Komárom VSE együttese a Dunaharaszti MTK csapatát az NB III-as bajnokság nyugati-csoportjának 6. fordulójában. Jól kezdett a hazai együttes, amely már a mérkőzés elejétől nyomás alatt tartotta a rutinos vendéggárdát. A dunaharasztiak csak egy-egy kontra után kerültek a hazai kapu elé, de gólt nem sikerült szerezniük. A komáromiaknak meggyőző volt a labdabirtoklásuk, azonban az adódó lehetőségekkel a hazaiak sem éltek, így a gól nélküli döntetlen a Komáromnak kedvezett most.

„Tudtuk, hogy egy küzdelmes mérkőzésen lépünk pályára egy rutinos NB III-as csapat ellen, amely többször is elég kellemetlen felfogásban játszott” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: nagyjából az történt a pályán, amire készültek. Azt azonban nem tudta bekalkulálni, hogy lesz négy-öt olyan játékosa, akik majd mélyen a tudásuk alatt játszanak. A végjátékunkban rengeteg hiba és pontatlanság csúszott.

„Az viszont mindenképp dicséretes, hogy lehoztuk kapott gól nélkül a mérkőzést és igazából helyzete sem volt az ellenfelünknek. De az bosszantó, hogy ilyen labdabirtoklási fölényből, a pontatlan végjátékunk miatt mi sem tudtunk elegendő helyzetet kidolgozni” – emelte ki a tréner.

A Komárom VSE együttese hat forduló után az NB III-as bajnokság nyugati-csoportjának nyolcadik helyén áll, két győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel.

N. T./Helyi Híradók