Ideiglenes útlezárások Komáromban

Autós felvonulás miatt augusztus 11-én, szombaton az alábbi útszakaszokon számíthatnak a sofőrök forgalomkorlátozásra Komáromban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy Komáromban az alábbi útszakaszokon kell számítani forgalomkorlátozásra.

A felvonulás útvonala:

Monostori Erőd, Komárom, Ácsi út (1-es számú főút) – Herkályi út – Városmajor utca – Komárom, Igmándi út (13-as főút) – Komárom, Török Ignác út, – Komárom, Puskaporos – 8142-es út – Komárom, Mocsai út (8142-es út) – Komárom, Szőnyi út (1-es főút) – Komárom, Mártírok útja (1-es főút) – Komárom, Mártírok útja és a Klapka György út (1-es főút) és Igmándi út (13-as főút) körforgalmú kereszteződése – Komárom, Igmándi út (13-as főút) – Városmajor utca – Herkályi út – Komárom, Ácsi út (1-es számú főút), Monostori Erőd.

A felvonulás Komárom egész belvárosát, az 1-es és a 13-as számú főutat, azok körforgalmú kereszteződését érinti.

A felvonulás augusztus 11-én 13 órától 14 óra 30 percig tart, a forgalmi rend helyreállásának várható ideje 15 óra 30 perc. A felvonulással érintett utakat, azok keresztező- és bekötőútjait szakaszosan lezárják, valamint a Rákóczi Ferenc rakpart forgalmát is szakaszosan korlátozzák. A gépjárművek sorakoztatása miatt 12 órától 14 óráig Komáromban a Török Ignác utcát és a Puskaporosi utat is lezárják.

A rendőrök kérik a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmirend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020