Grónai duplázott Thaiföldön

Komáromi harcosunk az Alexandros Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője idei második mérkőzését vívta Thaiföldön, a legendás patongi Bangla Boxing Stadion bajnoki övéért. A profi muay thai szabályrendszerben 5×3 percben ismét kiütéssel győzött.

Az övért minden hónapban csak két kiemelt harcos küzdhet meg egymással, akiket korábbi sikereik és eredményeik alapján emelnek ki a híresebb muay thai edzőtermek hazai és külföldi harcosai közül. Grónai a két héttel ezelőtti thai ellenfél legyőzése okán kapta a meghívást.

Grónai hatalmas térdrúgással az AKA Thailand harcosa felett aratott kiütéses győzelmet a második menetben, ezzel megszerezve a Bangla Boxing Stadion bajnoki övét.

A felkészítő edző Fhad Sinbimuaythai volt. Grónai Sándor ezúton is köszönetet mond a város önkormányzatának, Kókai Gábor mesternek, Bihari Balázs masszőrnek, Berta Csaba erőnléti edzőnek és menedzserének, Katona Évának.


Remekül szerepeltek fit-kideseink az országos versenyen

Március 10-ém Csongrádon rendezték meg az országos fit-kid dance B kategória egyéni, valamint a dance show csapatversenyt. A KVSE fit-kidesei három kupával és tucatnyi éremmel tértek haza.

A legfiatalabbak között egyéniben Köbli Dorka az első helyen végzett, a legidősebbek közt Suhajda Flóra lett az első. Az I. korcsoportos “hulás lányok” szintén a dobogó legfelső fokára állhattak fel. A csapat tagjai: Petrák Dorka, Köbli Dorka, Sáfrány Johanna, Schmölcz Luca, Jankó Gréta, Somogyi Lola, Fidrich Petra.

További eredmények:

Egyéniben:
Nagy Dorka 3. hely
Botló Patrícia 3. hely
Somogyi Lola 5. hely
Kelemen Vanessza 6. hely

Csapatban:
IV. korcsoportos “Memories” 3. hely. A csapat tagjai: Bese Csilla, Nagy Dorka, Fekete Lenke, Kelemen Vanessza, Lampert Vivien, Varga Evelin, Lidák Luca, Botló Patrícia.

Másik két csapat szép gyakorlatokkal a középmezőnyben végzett.

Az edzők Vadkerti Ildikó, Pintér Dorina, Pintér Alexandra, Suhajda Flóra voltak.


Nagyszerű eredményt hoztak a petőfis tornász fiúk

Torna országos diákolimpiai döntőbe jutott a Petőfi iskola első korcsoportos fiú csapata, valamint egyéniben Petrák Dorka. A versenyt Budapesten rendezték március 10-én. A fiúk az elmúlt évek legbravúrosabb eredményét produkálva az 5. helyen végeztek!

A csapat tagjai: Mózes János Áron, Dián Roland Krisztián, Gerecs Ádám, Diós Barnabás, Mészáros Milán Péter, Simonics Konrád.

Egyéniben Mózes János az 5. legjobb pontszámot kapta a több mint 70 versenyző közül.

A felkészítő tanár Vadkerti Ildikó volt.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020