A Brigetio Gyógyfürdő lett a legjobb a megyében

A termalfurdo.hu idén is arra volt kíváncsi, hogy melyek hazánk legnépszerűbb fürdői. Az immár ötödik alkalommal megrendezett internetes voksoláson a komáromi Brigetio Gyógyfürdő eddigi legjobb eredményét érte el.

-A feltörekvő regionális fürdők kategóriában megyénkben az első, országosan pedig a 6. helyet sikerült megszereznünk az augusztus 31-én lezárult szavazáson. Országosan több mint 150 ezer voks érkezett. Az elmúlt években a győztesek már augusztus elején átvették a vezetést, de volt, hogy azonnal az élre álltak, idén azonban végig nagy volt a verseny, kiélezett volt a küzdelem, végül szoros eredmény is született. Köszönjük mindazon valamennyi kedves vendégünknek a támogatást, akik szavazatukkal, közösségi oldalon tett megosztásaikkal hozzásegítettek minket ehhez a kiváló eredményhez! Nagyon sokat jelent számunkra, és városunk, Komárom ez az elismerés – mondta Radics Török Tímea marketing vezető.

Idén az Év fürdője a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő lett, a legjobb regionális fürdő elismerést országosan a makói Hagymatikum, míg a „helyiek kedvenc fürdője” díjat a Miskolctapolcai Strandfürdő érdemelte ki.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020