BEMUTATKOZÁS

A Komáromi Városi Televíziót 1993-ban alapította Komárom város önkormányzata. Kezdetben önkormányzati intézményként, 1999-től Kht. formában működött. 2009. február 1-től közhasznú korlátolt felelősségű társaságként folytatja munkáját. A társaság fő feladata: a Komáromi Városi Televízió működtetése, televíziós műsorok készítése, a városi újság kiadása, továbbá 2009-től Komárom város Európa Uniós pályázataihoz kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátása.

Komáromban és két városrészében Koppánymonostoron és Szőnyben közel 20 000 nézőhöz jut el két kábelrendszeren saját készítésű műsorunk. A Komáromi Televízió heti három új adással jelentkezik hétfőn, csütörtökön és szombaton 19.00-kor, amit naponta többször ismétlünk, valamint élőben közvetíti a Képviselő-testület üléseit. Szerkesztőségünk nagy hangsúlyt fektet a helyi hírek és a tematikus magazinműsorok készítésére. A műsorokat és az újságot öt főállású és két külsős munkatárs készíti. Heti két alkalommal jelentkezik hírműsorunk, amely a város legfontosabb politikai, kulturális, és gazdasági eseményeiről számol be. Tematikus magazinjaink az élet szinte minden területét feldolgozzák. Beszámolnak a helyi kulturális élet eseményeiről, foglalkoznak életmódon és egészségmegőrzésen át, a közbiztonság, a politika, és az ifjúság aktuális kérdéseivel.

Legfontosabb feladatunk a pártatlan, sokoldalú helyi hír és információ szolgáltatás, a vélemények széleskörű bemutatása, továbbá hogy a közügyekben lehetőséget biztosítsunk az eltérő vélemények, vitatott kérdések bemutatására.

MUNKATÁRSAINK

KTV

Molnár Zoltán

ügyvezető, főszerkesztő

KTV

Kánya Nikoletta

szerkesztő, műsorvezető

KTV

Molnár László

operatőr, vágó

KTV

Varga Zsolt

operatőr, vágó

Széchenyi 2020