BEMUTATKOZÁS

A Komáromi Városi Televíziót 1993-ban alapította Komárom város önkormányzata. Kezdetben önkormányzati intézményként, 1999-től Kht. formában működött. 2009. február 1-től közhasznú korlátolt felelősségű társaságként folytatja munkáját. A társaság fő feladata: a Komáromi Városi Televízió működtetése, televíziós műsorok készítése, a városi újság kiadása, továbbá 2009-től Komárom város Európa Uniós pályázataihoz kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátása.

Komáromban és két városrészében Koppánymonostoron és Szőnyben közel 20 000 nézőhöz jut el két kábelrendszeren saját készítésű műsorunk. A Komáromi Televízió heti három új adással jelentkezik hétfőn, csütörtökön és szombaton 19.00-kor, amit naponta többször ismétlünk, valamint élőben közvetíti a Képviselő-testület üléseit. Szerkesztőségünk nagy hangsúlyt fektet a helyi hírek és a tematikus magazinműsorok készítésére. A műsorokat és az újságot öt főállású és két külsős munkatárs készíti. Heti két alkalommal jelentkezik hírműsorunk, amely a város legfontosabb politikai, kulturális, és gazdasági eseményeiről számol be. Tematikus magazinjaink az élet szinte minden területét feldolgozzák. Beszámolnak a helyi kulturális élet eseményeiről, foglalkoznak életmódon és egészségmegőrzésen át, a közbiztonság, a politika, és az ifjúság aktuális kérdéseivel.

Legfontosabb feladatunk a pártatlan, sokoldalú helyi hír és információ szolgáltatás, a vélemények széleskörű bemutatása, továbbá hogy a közügyekben lehetőséget biztosítsunk az eltérő vélemények, vitatott kérdések bemutatására.

MUNKATÁRSAINK

KTV

Molnár Zoltán

ügyvezető, főszerkesztő

KTV

Kánya Nikoletta

szerkesztő, műsorvezető

KTV

Molnár László

operatőr, vágó

KTV

Varga Zsolt

operatőr, vágó