Az utolsó forduló előtt még mindig a dobogón a Komárom

Végig kézben tartotta vasárnap a Komárom a MOL VIDI II elleni mérkőzést, így megőrizte dobogós helyét Bozsik Péter labdarúgó-csapata a tabellán.

Hazai környezetben lépett pályára vasárnap a Komárom VSE csapata, amely a MOL VIDI II együttesét fogadta az NB III-as labdarúgó bajnokság utolsó előtti fordulójában. A hazaiak jól kezdték a mérkőzést és már a 17. percben megszerezték a vezetést Schiller Patriknak köszönhetően. A második játékrész közepén Tóth Patrik találatával növelte előnyét a Komárom, amelyre csak a 91. percben tudott válaszolni Kristán Pál, kialakítva ezzel a 2-1 arányú végeredményt.

„Sikerült tanulnunk a Puskás Akadémia ellen elszenvedett korábbi vereségből, és egy kicsit megerősítettük a védő játékunkat” – mondta el a mérkőzés után a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: ennek köszönhetően végig a kezükben tartották a fiúk a mérkőzést, annak ellenére is, hogy a szokásukkal ellentétben nem birtokolták többet a labdát.

„Nem voltunk elég pontosak a támadásban és az utolsó előtti passzok nem igazán sikerültek. Ha precízebben és pontosabban tudunk játszani, akkor azt gondolom, hogy nagyobb gólaránnyal is tudunk volna nyerni. De a győzelmünk, így is stabil volt és nem forgott veszélyben” – emelte ki Bozsik Péter.

(komaromhirado.hu)

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020