Dobogós helyen a Komárom!

Duplán örülhettek a komáromi labdarúgók vasárnap, hiszen nemcsak legyőzték hazai környezetben 6-2-re a THSE-Szabadkikötő csapatát, hanem az előttük álló két együttes vereségének köszönhetően már a harmadik helyen áll a tabellán a csapat.

A KVSE labdarúgó alakulata a Molaj Sporttelepen fogadta vasárnap a THSE-Szabadkikötő gárdáját. A hazaiak már mérkőzés elején megszerezték Katona Attilának köszönhetően a vezetést, amelyre a vendégek alig 6 perc alatt válaszoltak. A folytatásban azonban egy ötgólos komáromi sorozat következett, amelyből kettő az első, három pedig a második félidőben született. Kenesei Krisztián és Végh Bence egy-egy, Tóth Partik Alex pedig három gólig jutott. A 6-2-es végeredményt a 71. percben Wágner József Richárd állította be.

Bozsik Péter a mérkőzés lefújása után gratulált a csapatnak és elmondta, hogy határozottan jól játszott az alakulat.

„Ha a találkozó egészét nézzük, akkor nagyon jó játékot nyújtottak a játékosok és hat gólt rúgtak, ami önmagáért beszél” – emelte ki a vezetőedző.

„Egy a támadójátékban kiváló képességű csapat ellen tudtunk nyerni. Jó néhány kellemetlen percet szereztek nekünk, mert látszott a futsal-os stílusuk, illetve képzésük, így nagyon veszélyesek voltak. De fegyelmezetten védekeztünk, koncentráltan játszottunk és határozott játékunknak köszönhetően sikerült itthon tartanunk a három pontot” – fogalmazott Bozsik Péter.

Ennek a győzelemnek, valamint a Puskás Akadémia FC II. és a III. Kerület TVE botlásának köszönhetően felugrott a harmadik helyre a Komárom.
(komaromhirado.hu)

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020