Kétgólos hátrányból fordítva nyert a Komárom

A KVSE a ráadásban harcolta ki a továbbjutást.

MOL Magyar Kupa, 2. forduló

Perbál SC–Komárom VSE 2-3 (2-0)

Perbál, vezette: Kovács G. P. (Kulman T., Domján D.).

Perbál: Tóth (Erős, 71.) – Ladányi, Szabolcsi, Erdős, Telihay (Szabó G., 71.), Horváth (Cserei, 60.), Czifra, Kovács (Golda, 46.), Bayer, Joó (Szabó S., 51.), Juhász. Vezetőedző: Somogyi Tibor.

Komárom: Bánfalvi – Sandal, Köles, Wágenhoffer (Nagy Z. B., 46.), Szecsődi (Irmes, 46.), Popovics (Szabó B., 46.), Molnár, Szénási, Tímári, G. Bíró, Oláh (Kalmár, 46.). Vezetőedző: László Péter.

Gólszerzők: Horváth (8.), Kovács (18.), illetve Tímári (55., 67.), Nagy Z. B. (94.).

A Pest vármegyei első osztályba frissen feljutó Perbál várta a Komárom VSE csapatátát. A hazaiaknak egyszer már szerencsét jelentett, hogy Komárom-Esztergom vármegyei ellenfelet kaptak, hiszen az előző körben a Tatai AC-t verték, ráadásul elég fölényesen (6-2). 

Az első félidő itt sem nézett ki túl jól, hiszen a 18. percre már kettővel ment a hazai csapat. László Péter a félidőben nem volt rest, és négyet cserélt, ez pedig alapvetően megváltoztatta a meccs képét. A 67. percre már egál volt a meccs Tímári dupláját követően, majd a csereként beálló Nagy Zalán Barna a 94. percben el is döntötte a továbbjutást, így a KVSE kétgólos hátrányból tudott fordítani.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020