Esőkabátos Fenyő Miklós buli a Monostori erődben

(forrás: Kemma) Hol csepergett, hol szakadt az eső Fenyő Miklós péntek esti komáromi koncertjén. Ennek ellenére mindenki jól érezte magát, többen azt mondták, lehetett volna ez sokkal rosszabb is – utalva az időjárásra.

A Monostori erődben a szervezők egész nap azon fohászkodtak, hogy elálljon az eső, ne mossa el a koncertet, és az ülőhelyeket, illetve a táncparkettet bulira alkalmassá tudják varázsolni. Este aztán több százan vártak Fenyő Miklósra és zenész társaira, akik bő másfél órás műsorral hálálták meg a közönség kitartását.

A Csókkirállyal indult az est, aztán jöttek a további nagy Hungária-slágerek és azok a dalok, amelyekkel Fenyő önállóan aratott sikereket, így például az Angyalföld, az Angyalföldi pálmafák, a Csók a családnak, a Napfény a jégen, és hosszasan sorolhatnánk még.

Eső ide, eső oda, a tánc is beindult, nem mindennapi látványt nyújtottak az esőkabátban, illetve a fejükre zacskót húzó rokizó párok. A végén nem maradhatott el Made in Hungária és az 1981-es Táncdalfesztivál győztes slágere, a Limbó hintó sem.

A koncert után Fenyő Miklós exkluzív interjút adott a Kemma.hu-nak és a 24 Órának. Az előadóművész, dalszerző, szövegíró egyebek mellett elárulta azt is, hogy a Hungária feloszlása után tudott-e szívből örülni az R-GO és a Dolly Roll sikereinek, és mit vár kedvenc focicsapatától, a Bajnokok Ligájában újra szerencsét próbáló angol Manchester United együttesétől. Az interjút később közöljük.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020