FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ AZ M1-ESEN

BURKOLATJAVÍTÁS MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁN KOMÁROM, BÁBOLNA ÉS GYŐR TÉRSÉGÉBEN

A nappali plusz fokokat kihasználva melegaszfaltos burkolatjavítási munkálatok zajlanak az M1-es autópályán Komárom és Bábolna térségében, valamint a győri elkerülő szakaszon 2021. február 16. és 19. között, keddtől péntekig. A munkavégzés ideje alatt az autópálya forgalma az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

Az autópálya Budapest felé tartó oldalán, Bábolna térségében február 16-án, kedden a 92-es és 94-es kilométerszelvényeknél, a győri elkerülő szakaszon pedig február 18-án, csütörtökön a 122-es és 123-as szelvényekben dolgoznak majd a szakemberek. A Hegyeshalom felé vezető oldalon február 17-én, szerdán Komárom térségében a 82-es és 84-es kilométerek között, valamint február 19-én, pénteken a győri elkerülő szakaszon a 122-es és 123-as szelvényekben zajlik majd munkavégzés forgalomkorlátozás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. Továbbá a szakemberek felhívják a figyelmet, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek.  A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020