Közel egymilliós kárt okozott a facsemetéket rongáló férfi

A komáromi rendőrök vetettek véget egy férfi tombolásának, aki a Molaji bicikliút mellé korábban ültetett nyírfasor közel felét megrongálta.

A Komáromi Városgazda Közhasznú Nonprofit Kft. közösségi oldalán sajnálatos hírről számolt be. A Molaji kerékpárút mentén 2 évvel korábban elültetett nyírfasor közel felét megrongálták. Mint posztjukban írták, a mai napon egy megmagyarázhatatlan rongálás áldozata lett a város.

A délelőtt folyamán egy férfi a kerékpárút mellett korábban ültetett törékeny nyírfasor nagy részében, bizonyos szempontból felbecsülhetetlen mértékű kárt okozott. A városgazda köszönetét fejezte ki a komáromi rendőröknek, akik a gyors reagálásnak hála el tudták fogni a férfit.

Mint írják, ilyenkor igazán nehéz városüzemeltetőnek lenni, hiszen a kollégák több évnyi lelkiismeretes munkáját tette tönkre egy elborult elme.

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a férfit garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi cselekedetével közel egymillió forintos kárt okozott.

forrás: kemma.hu

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020