“Otthon” ízű torta Sztaracsek Ádámtól

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője síros szmájlival adta hírül, hogy torta és fagyi is viseli a nevét, de egyiket sem kóstolhatta még meg.

A komáromi cukrász, Sztaracsek Ádám a minap mutatta be a Győrfi Pál mentős tortát, amelynek „otthon” íze van. S hogy miért? A fiatal mester, aki országtortát is álmodott már, ezúttal a Maradj otthon! szlogent és egy vendégük ötletét gondolta tovább. Ahogy Facebook-oldalán írja, a komáromi mentőállomással közösen mutatták be a különleges süteményt, aminek a bevételét a helyi védekezésre ajánlják fel.

– A maradj otthon szlogenek alapján elképzeltem egy „otthon” ízű tortát, amiben a szilva, dió és a vanília összhangba talált gazdára. Egy igazi házias ízvilág. Győrfi Pál, aki talán a koronavírus-védekezés legismertebb arca lett, örömmel fogadta a felkérésünket a nevével kapcsolatban – írta Sztaracsek Ádám, hozzátéve, hogy ahogy ideje engedi, készíti majd az újabb és újabb Győrfi Pál-tortákat.

A szóvivőről egyébként fagyit is elneveztek Újfehértón, erről is ő maga számolt be Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy sajnos még egyiket sem kóstolhatta meg.

forrás: kemma.hu

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020