Sidi Péter olimpiai kvótát szerzett Wroclawban

KORÁBBAN:

Európa-bajnok a Pekler-Mészáros junior puskás vegyespáros

A komáromi Pekler Zalán, Mészáros Eszter kettős aranyérmet nyert a junior puskások vegyespáros számában szerdán a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokságon.

Az Eb eredményközlője szerint a magyar duó végig kiemelkedően lőtt, a selejtező kört, majd a nyolccsapatos középdöntős szakaszt is nagy fölénnyel megnyerte, a fináléban viszont óriási csatára kényszerült az orosz Grigorij Samakov, Tatyana Kharkova pár ellen.

Az aranycsatában a lehető legtovább harcoltak egymással a felek, és Peklerék végül 16-14-re diadalmaskodtak. Gratulálunk!

Újabb aranyat szerzett Zalán; Európa-bajnok a junior férfi puskás csapat

Valamennyi férfi puskást érintő versenyszám magyar diadallal zárult a juniorok között a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokságon, mivel csütörtökön csapatban is magyar aranyérem született. A Pekler Zalán, Hammerl Soma, Török Ferenc összeállítású együttes a harmadik versenynapon előbb a középdöntős szakaszt nyerte meg nagy fölénnyel, majd az aranyéremért rendezett mérkőzésen 17-3-as sikert aratva “kiütötte” a francia triót. A juniorok versenyében kedden Hammerl Soma megnyerte az egyéni versenyt, majd szerdán Pekler Zalán Mészáros Eszterrel közösen vegyespárosban diadalmaskodott.
(MTI)

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020