Az országos elődöntőben is remekeltek a petőfis tornászlányok

A fiúk megmérettetése után a lányok is megmérettettek a február végi, Siófokon rendezett torna országos elődöntőn, ahol négy megye, korcsoportonként 9-10 csapata versengett az országos döntőbe jutásért.

Az I. korcsoportos petőfis csapat (Köbli Dorka, Somogyi Lola, Halápi Petra, Vörösházi Hanna, Galambos Panka, Diós Nelli) a dobogó legmagasabb fokára állhatott!

Az egyéni versenyben is remekeltek a mieink, Köbli Dorka és Somogyi Lola a második helyen végeztek! A több mint félszáz résztvevő közül Halápi Petra a 9., míg Vörösházi Hanna a 11. helyen fejezte be a versenyt.

A Petrák Dorka – Keszi Virág – Müller Réka – Nadalai Viktória – Bedecs Luca összeállítású II. korcsoportos csapat szereplését ismét betegségből adódó hiányzás nehezítette, így a 7. helyen végeztek. Kiemelkedően szerepelt Petrák Dorka, aki a 11. helyet szerezte meg.

A III-IV. korcsoportosok a nagyon erős mezőnyben ötödikek lettek. A csapat tagjai: Vigh Fanni, Kocsi-Horváth Eliza, Szakmári Lilla, Halápi Tamara, Dián Alexa és Szijj Gréta. Vigh Fanni egyéniben a 10. helyet érte el.

Az országos budapesti döntőn, ahol a Petőfit összesen három csapat képviseli, április 4-én vesznek részt Vadkerti Ildikó és Major Lászlóné tanítványai.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020