Dobogós helyen az összes petőfis tornász

Január 15-én rendezték meg Esztergomban az országos torna diákolimpia megyei lány versenyét, ahol korcsoportonként 7-7 iskola sportolói mérték össze tudásukat. A Petőfi valamennyi csapata dobogóra állhatott!

A Köbli Dorka, Halápi Petra, Galambos Panka, Vörösházi Hanna, Diós Nelli, Somogyi Lola és Jekker Hanna összeállítású első korcsoportos csapat aranyéremmel tért haza! Egyéniben Halápi Petra harmadik helyezett lett, míg az első osztályos Somogyi Lola a második helyen végzett!

A II. korcsoportos lányok, akiknek a felkészülését több betegség is nehezítette, a harmadik helyen végeztek. A csapat tagjai Petrák Dorka, Sáfrány Johanna, Keszi Virág, Müller Réka, Nadalai Viktória és Bedecs Luca volt.

A Vigh Fannit, Kocsi-Horváth Elizát, Takács Elizabetet, Halápi Tamarát, Dián Alexát, Szakmári Lillát és Szijj Grétát a soraiban tudó III-IV. korcsoportos csapatnak a második helyet sikerült megszereznie.

A remek eredményeknek köszönhetően Vadkerti Ildikó és Major Lászlóné valamennyi tanítványa bejutott a februári területi döntőbe!

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020