Az előkelő negyedik helyen végzett a Komárom

Bravúros szezont produkált a Komárom VSE labdarúgó csapata, amely a tabella negyedik helyét szerezte meg az idei kiírásban. Az újonc gárda, olyan rutinos együtteseket utasított maga mögé, mint a III. Kerület TVE, a Pápai Perutz FC vagy a MOL VIDI FC II csapata.

Vasárnap Érden játszott a Komárom VSE csapata, amely 3-1 arányban kikapott, de így is az előkelő negyedik helyen végzett a NB III-as bajnokság nyugati csoportjának 2018/2019-es kiírásában.

„Bizakodással vártuk a szezont, mert a korábbi években sikerült megteremtenünk a csapat gerincét, amelyet a bajnoki rajt előtt néhány jó igazolással megerősítettünk” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A komáromi vezetőedző hozzátette: Tóth Imre, Tóth Patrik és Göblyös Dániel is pluszt hozott a feljutó csapathoz.

A vezetőség elsődleges célja az volt, hogy maradjon bent az NB III-ban a gárda és az elkövetkező években legyen stabil tagja, amelyik az középmezőny elején, az élmezőny végén tud végezni.

„Ennek szellemében kezdtük a bajnokságot és szépen jöttek is az eredmények. Az őszi szezont a tabella harmadik helyén fejeztük be, amit igyekeztünk megtartani tavasszal is. A tavasz azonban nem úgy kezdődött, ahogyan terveztük, de egy nagyon jó sorozattal sikerült visszakapaszkodnunk az élmezőnybe. Azt gondolom, ha valaki szezon elején azt mondja, hogy negyedik helyen végzünk, azt mindenki elfogadta volna. Úgy gondolom, hogy egy bravúros szezont tudhatunk magunk mögött, amiben véleményem szerint benne van a jövő is” – emelte ki Bozsik Péter.

A tréner kitért arra is, hogy most három hét pihenő vár a játékosokra, akik reményei szerint kipihenve, feltöltődve és sikerre éhesen térnek vissza június 24-én a pályára.

(komaromhirado.hu)

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020