Harcban maradt a dobogóért a Komárom

Idegenben szerzett vasárnap értékes pontokat a Komárom, amely a Sárvár elleni győzelmével bebiztosította a tabellán az ötödik helyét és harcban maradt a dobogóért.

A tabella ötödik helyén álló Komárom VSE együttese a tizenkettedik helyen álló Sárvár FC otthonában lépett pályára vasárnap az NB III-as bajnokság nyugati csoportjának 27. fordulójában.

A találkozót a hazaiak kezdték jobban, az első félidő derekán azonban már a komáromiak gyakoroltak nyomást ellenfelükre, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a 26. percben Schiller Patrik egy átvétel után 20 méterről lőtte a kapuba a labdát, megszerezve a vendégvezetést. Tíz perccel később Kenesei Krisztián szabadrúgására Hajba Tamás érkezett és bólintott a kapuba, növelve a komáromiak előnyét. A fordulás után a második játékrészben sem változott a helyzet. A hazaiak próbáltak szépíteni, agresszíven futballoztak, nem sikerült azonban gólt szerezniük, így értékes három pontot gyűjtött be Bozsik Péter csapata, a Sárvár otthonában.

„Fegyelmezetten és koncentráltan kezdtük a mérkőzést, sikerült jól levédekeznünk az ellenfél kontráit. Igaz, nem játszottunk kellő pontossággal, de két helyzetet kihasználva megnyugtató előnyt szereztünk a mérkőzés első játékrészében. A második félidőben sem javult a helyzet, ami a pontatlanságokat illeti, de összességében elmondható, hogy biztosan nyertünk” – fogalmazott a mérkőzés után a Helyi Híradóknak Bozsik Péter vezetőedző.

Ennek a győzelemnek is köszönhetően megőrizte a tabellán ötödik helyét a Komárom VSE együttese, amely három pontra van lemaradva a dobogó harmadik fokától.
forrás:komaromhirado.hu

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020