Legyőzte a listavezetőt a Komárom

Hazai környezetben győzték le hétvégén a listavezetőt a Komárom VSE labdarúgói. A csapat 1-0 arányban diadalmaskodott a bajnokesélyes ellen.

A Molaji Sporttelepen fogadta vasárnap az NB III-as bajnokság 22. fordulójában az FC Ajka csapatát a Komárom VSE együttese, amely az elmúlt időszakban nem szerepelt túl fényesen, hiszen öt mérkőzésen, mindössze három pontot szereztek Bozsik Péter fiai.

A vártaknak megfelelően a vendégek már a mérkőzés elejétől fogva nyomást gyakoroltak a komáromi kapura, amelyet azonban nem sikerült bevenniük. A találkozó 40. percében Kenesei Krisztián szöglete után, Végh Bence fejelte kapura a labdát, amelyet a kapus ugyan bravúrral védett, azonban a kipattanót Koronczai Benjamin újra középre passzolta, ahonnan Hajba Tamás már a kapuba rúgta a labdát. A második játékrészben maradt a vendég mezőnyfölény, de gólra nem tudták váltani a helyzeteket az ajkaiak, így 1-0-ás hazai győzelem született a találkozón.

„Nagyon örülök ennek a győzelemnek, nagy fegyverténynek tartom” – mondta el a mérkőzés után Bozsik Péter a Helyi Híradóknak. A tréner hozzátette: nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszott a csapat, végig volt tartása a fiúknak, amely dicséretes.

„A korábbi mérkőzésekhez képest, most nem nekünk kellett kezdeményeznünk, inkább mi alkalmazkodtunk az ellenfelünkhöz, amelyet azonban tökéletesen megoldottunk és sikerült hazai környezetben megszereznünk a három pontot. Gratulálok a csapatnak” – emelte ki a vezetőedző.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020