Túlszárnyalták az elvárásokat a komáromi tornászlányok

A Komáromi Városi Sportegyesület tornászai Somogyájon mutatták meg tehetségüket. A pozitív visszajelzések tükrözik, hogy a lányok sokat fejlődtek.

Március közepén rendezték meg a Diákolimpia és a Berczik Sára Emlékverseny Regionális döntőjét Somogyjádon. A megmérettetésen a Komárom Városi Sportegyesület (KVSE) tornászai szép számban képviselték egyesületüket és városukat.

A versenyzők célja az országos döntőkbe való jutás volt, de a tornászok túlszárnyalták az elvárásokat. – Összesen 9 bajnoki címet és 19 dobogós helyet szereztek a KVSE versenyzői az összetett és szerenkénti versenyben – mondta Kovács Ágnes. A vezetőedző hozzátette: a lányok felkészülése jól sikerült, sokat dolgoztak, de minden perc megérte.

“Március elején részt vettünk egy meghívásos versenyen Szigetszentmiklóson, ahol egy nagyon erős és népes mezőnyben jól indítottuk a szezont. Ezután bizakodva vágtunk neki a kvalifikációs versenyeknek. Nagyon elégedett vagyok a lányok teljesítményével, sok pozitív visszajelzést kaptunk az edzőktől és a bíróktól. Ez is megerősít abban, hogy sokat fejlődnek versenyzőink.” Kovács Ágnes kitért arra is, hogy a lányok felkészülését Hegyi Tamara, Varga Kitti és Tóth Andrea is segítette.

forrás: kemma.hu

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020