Számos érdekes tréningre lehet még jelentkezni

Időgazdálkodás és stresszkezelés, kommunikáció a „z” generációnak és vezetői team-építés címmel hirdetett az önkormányzat tréningeket a komáromiaknak. Az egy-, illetve kétnapos továbbképzésekre bárki jelentkezhet.

Számos tréninget indít a komáromi önkormányzat tavasszal, amelyekre még lehet jelentkezni. Március 25-én és 26-án kétnapos továbbképzésen vehetnek részt kommunikáció a „Z” generációsoknak, azok a pályakezdők, vagy pályakezdéshez közelálló fiatalok, akik a hatékony kommunikációról, a biztos fellépésről, és az érdekeik megfelelő képviselete kapcsán fellépő konfliktusokat szeretnék kezelni.

Az érdeklődők emellett március 27-én és 28-án kétnapos önismereti tréningre jelentkezhetnek, amelyet főként pályakezdőknek, vagy pályakezdéshez közelálló fiataloknak ajánlanak a szervezők.

Április 2-án egynapos generációs együttműködési tréningen vehetnek részt a érdeklődők, amely betekintést és megértést nyújt a multigenerációs környezetben dolgozók számára azért, hogy a mindennapokban hatékonyan lássák és értsék egymást.

Április 8-án és 9-én, valamint május 20-án és 21-én kétnapos vezetői team-építés továbbképzést indul, amely célja, hogy olyan ismereteket sajátítsanak el a résztvevők, amelyek az általuk vezetett, irányított szervezetek, beosztott munkavállalók munkavégzési hatékonyságát fejleszt és segíti.

Emellett május 27-én és 28-án kétnapos időgazdálkodás és stresszkezelés tréningre várják az érdeklődőket a szervezők. Főként kismamáknak, nagycsaládosoknak, gyermeküket egyedül nevelő szülőknek és bárkinek, aki azzal küzd, hogy kevés az ideje.

A jelentkezéseket az adott tréning időpontja előtt legkésőbb 10 nappal tudják elfogadni a szervezők. A továbbképzések konkrét helyszínei még szervezés alatt vannak.

Jelentkezni, illetve további információt kérni e-mailen és telefonon is lehet Mohácsiné Nemes Katalinnál a mohacsine.katalin@komarom.hu e-mail címen vagy a 20/379-2472-es telefonszámon, illetve Gál Lászlónál, a gal.laszlo@komarom.hu e-mail címen vagy a 20/270-1573-as telefonszámon.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020