A tabella harmadik helyén álló Komárom VSE együttese a tizennegyedik helyen álló TARR Andráshida gárdáját fogadta vasárnap a Molaj Sporttelepen az NB III-as bajnokság nyugati csoportjának 18. fordulójában.

A találkozót a TARR Andráshida csapata kezdte jobban. A vendégegyüttes a saját térfelén védekezett, majd kontrákból próbált érvényesülni. A hazai gárda több helyzetet is kialakított, de azokat nem tudta gólra váltani. A mérkőzés 38. percében a hazai tizenhatos előtt szabadrúgáshoz jutott a TARR Andráshida csapata, amelyet Nagy Zoltán Dániel értékesített, amely egyben a félidei eredményt is jelentette.

A második játékrészben még harcosabban jöttek ki a komáromiak a pályára, amelynek meg is lett az eredménye, hiszen Tóth Patriknak köszönhetően már a 49. percben egyenlített a hazai csapat, majd a 71. percben egy nagyszerű indítás után Hajba Tamás megszerezte a vezetést a Komáromnak. A folytatásban többet próbálkozott a vendégegyüttes, de gólt nem sikerült szerezniük, így vert helyzetből állt fel a Komárom és 2-1 arányú győzelmet aratott a TARR Andráshida csapata ellen.

„Az első félidő nem sikerült jól, mert az ellenfelünk agresszíven letámadott minket, így nem tudtuk felépíteni a támadásainkat” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: emellett a megszerzett labdákat sem tudták jól megjátszani a játékosai, rengeteg pontatlanság volt a csapat játékában.

„Talán az ellenfél mintha bennragadt volna az öltözőbe, amit sikerült kihasználnunk és kijött az a játék, amit végig szerettünk volna játszani. Ennek köszönhetően meg tudtuk fordítani az eredményt, amely a csapatot dicséri. Igazából ez egy kiharcolt győzelem volt, amelynél nem a foci dominált” – emelte ki Bozsik Péter.