Újabb győzelem – Messze felülmúlta az idei elvárásokat a Komárom

Újabb három pontot sikerült bezsebelnie hazai környezetben a Komárom VSE csapatának, amely a Csepel FC együttesét győzte le vasárnap a Molaj Sporttelepen 4-2-re.

A tavaszi szezonból előrehozott mérkőzésen lépett pályára vasárnap a Komárom VSE gárdája, amely a Csepel FC csapatát fogadta a Molaj Sporttelepen. A kedvezőtlen időjárás sem állta útját a komáromi fiúknak, akik már a 7. percben megszerezték a vezetést Végh Tibornak köszönhetően. A folytatásban sorra jöttek a hazai helyzetek, de gól nem született, csak a 27. percben, amikor Kenesei Krisztián egy szabadrúgásból a kapu bal alsó sarkába lőtte a labdát. Tíz perccel később újra Kenesei Krisztián volt eredményes, aki szezonbeli tizenkettedik gólját szerezte ezzel a találatával. A 41. percben szépített a vendégegyüttes Kocsis Dávid révén, így 3-1-es hazai vezetés tudatában mehettek a félidőre a csapatok. A második játékrész 2. percében Végh Tibor egy lövés után végleg eldöntötte a találkozót. Találatával már háromgólos előnnyel játszhatott a Komárom felszabadultabban és több teret engedve a csepeli gárdának. Akadtak helyzetek a folytatásban is, a 90. percben végül a vendégek találtak a kapuba, kialakítva ezzel a 4-2-es végeredményt.

„A szurkolók egy tipikus idényvégi mérkőzést láthattak” – mondta el a találkozó lefújása után a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: a koncentrációnk nem volt már százszázalékos, de egy percig sem volt kétséges, hogy a Komárom a jobb csapat. Lehetett volna azonban a meccs 6-0 vagy éppen 4-3 is.

„Összességében azt gondolom, hogy csak pozitívan tudok beszélni a csapatról, hiszen amit ősszel nyújtottak a fiúk, az egy fantasztikus teljesítmény. Talán leszámítva a hullámvölgyet a Nagykanizsa és a Sárvár mérkőzések környékén. Le a kalappal a gárda előtt. Ez a teljesítmény messze felülmúlta az elvárásokat, hiszen a biztos bennmaradás volt a cél és a dobogó harmadik fokán telelünk” – emelte ki Bozsik Péter.

A csapatra most egy többhetes pihenő vár. Január 7-én kezdődik a Komárom nyolchetes felkészülési időszaka, amelyben több edzőmérkőzés is helyet kap majd.

forrás: komaromhirado.hu

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020