KORLÁTOZÁS: AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁN GYŐR TÉRSÉGÉBEN KÉT NAPIG

NAGYFELÜLETEN ASZFALTOZNAK

2018. szeptember 18-án kedden, és 19-én, szerdán nagyfelületű burkolatjavítást végeznek az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Nagyszentjános és Győr Kelet lehajtók közötti szakaszán a külső sávban, ezért egy másfél kilométeres szakaszon a munkaterületek mellett 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A munkálatok keddről szerdára virradó éjszaka is zajlani fognak annak érdekében, hogy forgalomkorlátozás minél rövidebb ideig legyen érvényben az érintett szakaszon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Olvasd el ezeket a cikkeket is!
Széchenyi 2020